Jennifer Lawrence - Boyfriends


Nicholas Hoult: 2010 - 2013, krátká pauza, 2013 - 2014


Jennifer a Nicholas se seznámili v roce 2010 na natáčení filmu X-Men: First Class (spolu pak natočili ještě další dva díly z X-Menovské trilogie). Nejprve spolu randili tři roky, pak se krátce v roce 2013 rozešli, ale ve stejný rok se dali zase dohromady během natáčení filmu X-Men: Days Of Future Past. Nicholas doprovodil Jennifer v roce 2014 na dvě významné akce - Zlaté globy, kde si odnesla sošku za film American Hustle, a Oscary, kde byla nominovaná za stejný film. V polovině roku 2014 se pak pár rozešel. Důvodem rozchodu mělo být neustále odloučení, protože oba dva se pilně věnují natáčení nových filmů. Přesto jsou Jennifer a Nicholas i nadále přáteli.



Chris Martin: 2014 - 2015 (nepotvrzeno)


V roce 2014 se v médiích začalo spekulovat o tom, že Jennifer začala randit s frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem. Neustále se objevovaly zprávy od nejmenovaných zdrojů, ve kterých bylo uváděno, jak jsou spolu Jenn a Chris šťastní a že vypadají moc zamilovaně. Oba dva se spolu nikdy oficiálně neobjevili na žádné akci, byť Jennifer často chodila na koncerty Coldplay. Paparazzi se tento pár podařilo vyfotit jen jednou, když vystupovali na letišti ze soukromého letadla. Na konci roku 2014 se je pak jednomu fanouškovi podařilo vyfotit v sushi restauraci, kde spolu pravděpodobně byli na schůzce. Téměř po roce chození se pár rozešel. Ani jeden z nich však nikdy tento románek nepotvrdil.



Darren Aronofsky: 2016 - 2017


Jennifer se s režisérem Darrenem Aronofskym seznámila během léta 2016, kdy spolu natáčeli film Mother!. Spekulace o tom, že by mohli tvořit pár, se vynořily někdy v půlce října. Ačkoliv svůj vztah ze začátku veřejně nepotvrdili, paparazzi fotky, na kterých se drží za ruce, dávají si pusu nebo sdílí lízátko, to udělaly za ně. K neoficiálnímu potvrzení došlo začátkem listopadu, kdy se objevily tyto fotky, na kterých jsou k sobě navzájem přítulní. Jejich vztah byl označován za "vážný a stabilní", Jennifer totiž byla párkrát spatřena, jak jde nebo odchází z Darrenova domu a dokonce se seznámila i s jeho synem Henrym. Přestože pár dělilo 21 let věkového rozdílu, vypadalo to, že spolu byli šťastní. Jennifer jejich vztah nakonec potvrdila v rozhovoru pro zářijové číslo časopisu Vogue v roce 2017. Po roce chození se nakonec rozešli. Dodnes ale zůstávají přáteli.



Cooke Maroney: 2018 - současnost


Několik měsíců po rozchodu s Darrenem byla Jennifer spatřena s novým mužem, který, jak se potvrdilo díky paparazzi fotkám, se stal jejím novým přítelem. Jmenuje se Cooke Maroney a dohromady je měla údajně dát kamarádka Jennifer Laura Simpson. Pro Jennifer to bylo poprvé od odstartování své herecké kariéry, kdy nechodila s někým z filmové branže. Cooke je ředitelem galerie umění v New Yorku. V únoru 2019 svět obletěla zpráva, že se pár zasnoubil. V říjnu téhož roku se Jennifer a Cooke vzali. Svatba se konala na Rhode Islandu a zúčastnilo se jí několik přátel Jennifer z řad známých osobnostní, např. Emma Stone nebo Adele.

Žádné komentáře:

Okomentovat