Not Fade Away


Název: Not Fade AwayRole: ----Rok: ----
Český název: ----Režie: ----Žánr: Drama


Žena, která se narodila se vzácnou genetickou mutací, jež u ní časem zapříčinila ztrátu sluchu a zraku, poráží svou nemoc a stává se inspirací.


Film Not Fade Away a je založen na memoárech Rebeccy Alexanderové Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found, které vyšly v roce 2015. Rebecca trpí vzácnou genetickou mutací, které se říká Usherův syndrom typu III. Kvůli tomuto onemocnění už od dětství postupně a současně ztrácí zrak i sluch. Aby toho nebylo málo, v 18 letech měla nehodu, při které vypadla z okna a těžce si poškodila tělo. Rebecca je inspirativní nejen díky tomu, že se dokázala poprat s tím, co jí život nadělil, ale také kvůli tomu, že se může pyšnit dvěma magisterskými tituly. V současné době se živí jako psychoterapeutka, zajímá se také o sport a vede dokonce hodiny spinningu a to i přesto, že už špatně slyší a vidí. 


Zatím se neví, kdo se ujme režie, ale scénář napsala Lindsey Ferrentino. Dobrou zprávou také je, že jedněmi z exekutivních producentů budou režisér David O. Russell a Emilyn manžel John Krasinski.


» trailer / » fotografie: