Emily Blunt - Family

 

Maminka: Joanna Blunt

Joanna je bývalá herečka, objevovala se zejména v televizních seriálech a také na divadelních prknech, a učitelka.


Tatínek: Oliver Simon Peter Blunt

Tatínek Emily, Oliver, je vysoce uznávaný advokát ve Velké Británii. Je členem královské rady (Queen's Counsel), jejíž advokáti se zabývají těmi nejdůležitějšími a nejsložitějšími případy.


Sestra: Felicity Blunt
Švagr: Stanley Tucci

Felicity Blunt je starší sestra Emily. Felicity pracuje jako literární agentka v nakladatelství Curtis Brown. Od roku 2012 je provdaná za herce Stanleyho Tucciho. Emily a Stanley si spolu zahráli ve filmu "Ďábel nosí Pradu" a dvojici seznámila pár let po úmrtí Stanleyho první manželky. Podle Emily si Felicity a Stanley hned padli do oka, mají harmonické manželství a dvě děti.


Sestra: Susannah Blunt
Bratr: Sebastian Blunt (bez fotky)

Emily má ještě dva mladší sourozence, sestru Susannah a bratra Sebastiana, o kterých toho bohužel není moc k dohledání. Sebastian se taky zabývá hraním, ale doposud se objevil jen v pár filmech a zahrál si spíše menší role.


Manžel: John Krasinski
Děti: Hazel (2014) a Violet (2016)

Emily se s hercem Johnem Krasinskim seznámila prostřednictvím své kamarádky krátce po rozchodu se svým předchozím přítelem. Pár tvoří od listopadu 2008 a po necelém roce, srpen 2009, se zasnoubili. Svatba proběhla 10.července 2010 v italském městě Como. Jejich manželství je považováno za jedno z nejstabilnějších v Hollywoodu a pokud jde o herectví, oba se navzájem velice podporují. Mají spolu dvě dcery, Hazel a Violet, a bydlí v New Yorku.

Žádné komentáře:

Okomentovat