Gal Gadot - Family


Maminka: Irit Gadot


Irit pracovala jako učitelka tělocviku a na Gal je velice pyšná ze její herecký úspěch. Gal v rozhovorech uvedla, že to byla právě ona, kdo ji motivoval k tomu, aby byla aktivní a věnovala se sportům. Když byly Gal čtyři, naučila ji plavat a donutila ji, aby si místo vysedávání před televizí radši vzala míč a šla si ven hrát se sousedy. Právě z matčiny strany má Gal mimojiné československé kořeny.



Tatínek: Michael Gadot


Tatínek Michael pracoval jako inženýr.



Sestra: Dana Gadot


Gal má pouze jednoho sourozence a to mladší sestru Danu. Dana se moc neobjevuje na veřejných akcích, víme o ní hlavně díky tomu, že Gal sem tam přidá nějakou rodinnou fotku na sociální sítě. Podle dostupných informací Dana momentálně studuje na univerzitě v Herzliji obor psychologie.



Manžel: Yaron Varsano


Od roku 2008 je provdaná za Yarona Varsano, který rovněž pochází z Izreale. Pracuje jako developer (= investor, který investuje do výstavby nemovitostí určených k dalšímu prodeji nebo pronájmu) a do roku 2015 mu patřil luxusní hotel v Tel Avivu, který řídil spolu s Gal. Přestože se Gal v posledních letech stala poměrně slavnou a je pracovně vytíženější, jejich vztah je velice stabilní a Yaron ji prokazuje svou podporu nejen na sociálních sítích, ale také jí často doprovází na různé akce.



Dcery: Alma a Maya


Se svým manželem Yaronem má dvě dcery. Starší Alma se narodila v listopadu 2011. Gal v rozhovorech uvedla, že se Alma ráda chlubí ostatním dětem a jejich maminkám v parku, že její máma je Wonder Woman. Na otázku na twitteru - "Co byla tvá první myšlenka, když jsi zjistila, že role WW je tvá?" - odpověděla: "Hned jsem si spočítala, kdy se může má dcera podívat na 'Batman Vs Superman', který je od 13 let (pozn. Alma se na něj může podívat až v roce 2024). Je důležité, aby ve svém životě měla inspirující ženské vzory." Mladší Maya se narodila v březnu roku 2017 a dalo by se říct, že byla i součástí natáčení "Justice League" a "Wonder Woman", protože Gal byla právě v té době těhotná. O přírůstku do jejich rodiny sama informovala veřejnost na svých sociálních sítích.

Žádné komentáře:

Okomentovat