Gal Gadot - Trivia

- V hebrejštině její jméno (Gal) znamená "vlna" a příjmení (Gadot) "nábřeží".

- V roce 2004 vyhrála soutěž krásy Miss Izreal. Díky tomu reprezentovala svou zemi na Miss Universe, ale protože se bála, že by mohla znovu vyhrát, úmyslně všechno kazila a na zkoušky chodila pozdě.

- Gal má vojenský výcvik. Od 18 let sloužila dva roky jako trenérka bojových umění v Izraelských obranných sílách.

- Je první herečka, která ztvárnila Wonder Woman pro hraný film. Lynda Carter hrála tuto postavu v televizním seriálu a ostatní herečky pouze propůjčily svůj hlas v animovaných filmech, ve kterých Wonder Woman vystupovala.

- Po úspěchu v módním průmyslu jí byla nabídnuta role Camille v bondovském filmu "Quantum of Solace". Gal se zúčastnila konkurzu, ale nakonec se rozhodla roli nepříjmout.

- Gal chvíli studovala na vysoké právo a mezinárodní vztahy.

- Její dědeček byl Čechoslovák. Než se mu podařilo utéct před nacisty do Izreale, nějaký čas musel žít v koncentračním táboře Auschwitz.

- Má běloruský, litevský, ruský, polský, rakouský, německý a český původ.

- Než Gal získala roli Wonder Woman, zvažovala, že skončí se svou hereckou kariérou. Když si ji zavolal režisér Zack Snyder na konkurz, původně ani nevěděla, o jakou roli se uchází. Později uvedla, že s čekáním na její konkurz jí pomohla zpěvačka Beyoncé s písní "Who Runs The World?".

- V mládí si přivydělávala hlídáním dětí a byla na brigádě v řetezci Burger King.

- Během přetáčení některých scén pro "Wonder Woman" a natáčení "Justice League" byla Gal těhotná se svou druhou dcerou.

- Se svým mužem Yaronem vlastnila a řídila luxusní hotel v Tel Avivu. V roce 2015 jej za 26 milionů prodali a přestěhovali se do LA.

- Se svým manželem Yaronem je ve vztahu 12 let z toho 10 let jsou svoji. Vychovávají spolu dvě dcery, Almu a Mayu, a jejich manželství je velice stabilní.


Žádné komentáře:

Okomentovat